Vloeren Leffinge

Vloeren uit natuursteen: kiezen voor warmte en charme

Vloeren Leffinge – Vloeren uit natuursteen zijn er in alle maten en kleuren.

Dankzij de diversiteit aan verschillende steensoorten en hun unieke karakter is natuursteen door de jaren heen altijd een populaire keuze gebleven. Naast de verscheidenheid in materialen bestaan er ook verschillende soorten van afwerkingen, die ervoor zorgen dat er nog meer keuze is en dat u zeker een vloer zult vinden die aan al uw wensen voldoet.

Wat betreft het aanleggen van een vloer…

Er bestaan tal van mogelijkheden, maar het is wel belangrijk om te weten welke steensoorten er beter geschikt zijn voor binnen- of buitenwerk. De medewerkers van Allemeersch verlenen u professioneel advies en dankzij hun jarenlange ervaring weten ze exact welke tegels uit natuursteen bij jouw specifieke situatie zullen passen.

Vloeren Leffinge – Bij Allemeersch selecteren we uit de steengroeves handmatig de beste materialen om mee te werken.

In ons persoonlijke atelier wordt de ruwe steen op maat gesneden volgens de plannen die met de klant werden overlegd.

Ook over de verschillende afwerkingen kan worden nagedacht: geeft u de voorkeur aan een gepolijste vloer die prachtig glanst en waardoor de patronen en tekeningen naar boven komen die natuursteen net zo speciaal maken? Of verkiest u eerder een matglanzend oppervlak, een traditionele of verouderde look, of wenst u een licht reliëf in uw tegels dat zorgt voor een betere grip op de vloer? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Maar de keuze voor een natuurstenen vloer is niet louter esthetisch

Er zijn ook een aantal praktische overwegingen om rekening mee te houden. Zo is natuursteen een natuurlijke geleider en prima geschikt voor de installatie van vloerverwarming. In vergelijking met andere materialen is natuursteen niet enkel een duurzame investering, maar bovendien een betaalbaar alternatief.

Kom snel naar onze toonzaal om de verschillende materialen en hun afwerkingen van dichtbij te ontdekken! We helpen u graag om de vloer van uw dromen samen te stellen.

We zijn actief in gans Vlaanderen o.a. in volgende regio’s

Bredene – De Haan – Gistel – Ichtegem – Middelkerke – Oostende – Oudenburg – Jabbeke – Torhout – Zedelgem

Vloeren Bredene Vloeren De Haan Vloeren Gistel Vloeren Ichtegem Vloeren Middelkerke Vloeren Oostende Vloeren Oudenburg Vloeren Jabbeke Vloeren Torhout Vloeren Zedelgem Vloeren Leffinge
Menu