Trappen Leffinge

Verfraai uw woning met een prachtige trap uit natuursteen

Trappen Leffinge – U bent het zeker en vast met ons eens: niets is mooier dan de inkomhal van het huis betreden en op een prachtige trap in natuursteen te kijken.

Dat voegt op onmiskenbare wijze een sierlijke touch toe aan de uitstraling van uw woning. Allemeersch bekleedt allerlei soorten trappen, ongeacht de stijl of de vorm. Of u nu een kwartslagtrap, een bordestrap of een ronde trap verkiest: in onze showroom kunt u allerlei modellen komen bewonderen in een waaier aan verschillende soorten van natuursteen. Ook voor de trappen buitenshuis kunt u zich door ons laten adviseren. We overlopen met plezier welke steensoorten het beste geschikt zijn voor in en rond uw woning.

Maar het stopt niet enkel bij de trap:

dankzij onze jarenlange expertise zijn we in staat om u op zeer korte termijn een totaalpakket aan te bieden. Veiligheid gaat voor alles, en dus zijn ook antislipboorden in ons atelier met behulp van verschillende gespecialiseerde technieken in een wip uitgeslepen.

Naast een luxueuze uitstraling is het minimale onderhoud misschien wel het grootste voordeel van een trap uit natuursteen. In tegenstelling tot een houten trap is een exemplaar uit bijvoorbeeld graniet, basalt of marmer een charmante en bovenal waardevolle investering die daarom overigens niet noodzakelijk veel duurder hoeft te zijn. We geven u graag professioneel advies over de verschillende opties qua smaak en budget.

Trappen – Zoekt u niet echt een volwaardige trap, maar misschien een fraaie dorpel in wit- of blauwsteen?

Ook dat behoort bij Allemeersch tot de mogelijkheden. Kom snel langs in onze toonzaal en laat uw fantasie de vrije loop. We bekleden uw betonnen trap met de steensoort van uw keuze, en adviseren u graag over verschillende stijlen en de voordelen van specifieke soorten van natuursteen.

We zijn actief in gans Vlaanderen o.a. in volgende regio’s

Bredene – De Haan – Gistel – Ichtegem – Middelkerke – Oostende – Oudenburg – Jabbeke – Torhout – Zedelgem

Trappen Bredene Trappen De Haan Trappen Gistel Trappen Ichtegem Trappen Middelkerke Trappen Oostende Trappen Oudenburg Trappen Jabbeke Trappen Torhout Trappen Zedelgem Trappen Leffinge
Menu