Schouwen Leffinge

Natuursteen schouwen, de ultieme meerwaarde voor uw woonkamer

Schouwen Leffinge – Honderd jaar geleden was de haard al de kern waarrond het leven in de woonkamer draaide.

Er is sindsdien dan wel veel veranderd, maar de gezelligheid, die is centraal blijven staan. Of u nu een haard heeft of niet, een sierschouw is en blijft zowel esthetisch als functioneel belangrijk, en is een onmiddellijke blikvanger bij het betreden van elke woonkamer.

Bij Allemeersch plaatsen we niet alleen traditionele schouwen, maar het is bij ons ook mogelijk om uw project te integreren in een modernere constructie, waarbij er een vuurhaard maar ook andere elementen zoals de televisie kunnen worden verwerkt.

Hebt u al een idee in uw hoofd?

… of misschien zelfs al een uitgetekend plan over hoe uw nieuwe sierschouw eruit moet zien? Dan werken wij het zonder problemen voor u uit in ons ruime atelier.

Schouwen Leffinge – We werken met verschillende soorten van natuursteen.

Voor onze sierschouwen zijn de meest gevraagde soorten blauwe hardsteen, marmer (de meest ‘kneedbare’ steensoort), witsteen en arduin. Maar vraag ons gerust wat de andere opties zijn.

Elk project is anders, en alles gebeurt op maat van de klant. Doordat we de natuursteen zelf nog manueel verwerken, kunt u er gerust van zijn dat het eindresultaat een uniek kunstwerkje oplevert.

Of u nu de look van een oud herenhuis wilt, waarin het lijkt of de tijd stil is blijven staan, of een modern huis waarin de technische snufjes van vandaag moeten worden geïntegreerd: alles kan bij Allemeersch. Kom snel langs in onze showroom en laat u verrassen door ons ruime aanbod!

We zijn actief in gans Vlaanderen o.a. in volgende regio’s

Bredene – De Haan – Gistel – Ichtegem – Middelkerke – Oostende – Oudenburg – Jabbeke – Torhout – Zedelgem

Schouwen Bredene Schouwen De Haan Schouwen Gistel Schouwen Ichtegem Schouwen Middelkerke Schouwen Oostende Schouwen Oudenburg Schouwen Jabbeke Schouwen Torhout Schouwen Zedelgem Schouwen Leffinge
Menu