Portieken Leffinge

Wit- of blauwsteen: Een smaakvolle, tijdloze keuze voor uw woning

Portieken Leffinge – Met een deurportiek van Allemeersch verfraait u uw huis in stijl.

Zo kunt u thuiskomen na een lange werkdag en meteen genieten van een adembenemend schouwspel aan uw voordeur, of uw gasten meteen verwelkomen zoals het hoort. Een deuromlijsting in natuursteen geeft uw huis een absolute meerwaarde en u kunt het design ervan aanpassen naar uw eigen wensen.

Portiek Natuursteenbedrijf Allemeersch

Portieken Leffinge – De vaakst gekozen steensoorten voor portieken en dorpels zijn kalkstenen zoals arduin (blauwe hardsteen) en witsteen.

Kalkstenen bestaan uit het bezinksel van organisch materiaal dat afkomstig is van de zeebodem, en door de jarenlange hoge druk is samengeperst tot een poreuze, harde, en zware grondstof. Daardoor vertonen witsteen en arduin aangename versieringen: vaak kunnen we nog de kalkhoudende skelet- of koraalfragmenten in deze steensoorten terugzien.

Witsteen

Witsteen is een soort van natuursteen die wijd verspreid is en die bovendien zeer makkelijk te manipuleren valt. Hierdoor is het voor veel uiteenlopende toepassingen geschikt. Ondanks de naam zijn er in witsteen verschillende kleurschakeringen beschikbaar. Het is een duurzame steensoort die uitstekend bestand is tegen blootstelling aan de weersomstandigheden.

Arduin

Een andere naam voor arduin is blauwe hardsteen. Onze blauwsteen komt uit Ierland en is mooi effen van kleur. Het product is erg duurzaam en makkelijk te onderhouden. Deze steensoort is uitermate geschikt voor buitenwerk zoals deuromlijstingen en raamdorpels. Dit komt omdat arduin geen vocht opneemt en daardoor bestand is tegen vriestemperaturen. In tegenstelling tot andere steensoorten verkleurt blauwsteen bovendien niet, waardoor het op lange termijn een uitstekende investering is.

Wenst u meer informatie

Contacteer ons of kom langs in ons atelier!

We zijn actief in gans Vlaanderen o.a. in volgende regio’s

Bredene – De Haan – Gistel – Ichtegem – Middelkerke – Oostende – Oudenburg – Jabbeke – Torhout – Zedelgem

Portieken Bredene Portieken De Haan Portieken Gistel Portieken Ichtegem Portieken Middelkerke Portieken Oostende Portieken Oudenburg Portieken Jabbeke Portieken Torhout Portieken Zedelgem Portieken Leffinge
Menu