Tafel & Keukenwerkblad Leffinge

Opteer voor een duurzaam, krasbestendig en luxueus keukenwerkblad Leffinge

Zodra we een keuken binnenstappen, is het centrale keukenwerkblad vaak de eerste eyecatcher.

Maar keukens moeten bovenal ook functioneel zijn: er wordt immers dagelijks met scherpe messen en met allerlei ingrediënten in gewerkt. Een kwalitatief keukenwerkblad moet dus niet enkel een esthetische waarde hebben, maar vooral ook kras- en vlekkenbestendig zijn.

Keukenwerkblad Leffinge – Bij Allemeersch werken we met zowel de mooiste als de hardste materialen.

Hierbij is het belangrijk dat het werkblad niet poreus is, en dat het tegen zuren als azijn, frisdrank en fruit bestand is. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat een keukenwerkblad uit graniet, composiet of dekton een duurzame keuze is voor een van de belangrijkste ruimtes in uw huis.

Al deze materialen zijn makkelijk te onderhouden en zullen zelfs bij intensief gebruik niet snel gebruikssporen vertonen.

Maar wat zijn nu de verschillende opties die we bij Allemeersch aanbieden, en wat zijn de specifieke voordelen van de verschillende soorten natuursteen die we voor jouw keuken aanraden?

Graniet Natuursteenbedrijf Allemeersch

Graniet

Veel van onze klanten kiezen voor een granieten keukenwerkblad, omdat deze steensoort een stevige reputatie heeft wat betreft robuustheid. Iedereen kent immers de uitdrukking ‘zo hard als graniet’. Daarnaast stralen de herkenbare patronen ook een tijdloze charme uit die voor elke keuken een absolute meerwaarde betekent.

Composiet Natuursteenbedrijf Allemeersch

Composiet

De term composiet duidt op een materiaal dat uit verschillende grondstoffen is samengesteld. In de praktijk bedoelen we hiermee een combinatie van natuursteen en kunststof. Het grote voordeel van composiet is de flexibiliteit wat betreft de uitstraling: het is verkrijgbaar in tal van verschillende kleuren.

Dekton Natuursteenbedrijf Allemeersch

Dekton

Dekton is in onze sector een revolutionaire nieuwe ontwikkeling. Deze mengeling van kwarts, glas en porselein vergt nagenoeg geen onderhoud, en is volkomen kras- en hittebestendig. Dekton is zeker niet de goedkoopste optie, maar wel een solide investering in de toekomst.

We zijn actief in gans Vlaanderen o.a. in volgende regio’s

Bredene – De Haan – Gistel – Ichtegem – Middelkerke – Oostende – Oudenburg – Jabbeke – Torhout – Zedelgem

Keukenwerkblad Bredene Keukenwerkblad De Haan Keukenwerkblad Gistel Keukenwerkblad Ichtegem Keukenwerkblad Middelkerke Keukenwerkblad Oostende Keukenwerkblad Oudenburg Keukenwerkblad Jabbeke Keukenwerkblad Torhout Keukenwerkblad Zedelgem Keukenwerkblad Leffinge
Menu