Grafzerken Leffinge

Grafzerken & gedenktekens in natuursteen: een kwaliteitsvol eerbetoon

Grafzerken Leffinge – Bij het verlies van iemand die ons dierbaar is, willen we ons volledig kunnen concentreren op het rouwproces.

Daarbij willen we het liefst dat het formele aspect voor een stuk uit handen wordt gegeven. Allemeersch staat u in raad en daad bij als het gaat over de keuze en de uitwerking van grafzerken en urnemonumenten in natuursteen.

Grafzerken Leffinge – Dankzij onze jarenlange ervaring en het feit dat de bewerking van de grafstenen en de gravering in ons eigen atelier gebeuren, kunnen we de klant op korte termijn van dienst zijn.

In onze toonzaal kunt u enkele voorbeelden bekijken van opschriften, zodat u kunt zien wat er allemaal mogelijk is wat betreft de gravering en de grafteksten. Uiteraard kunt u ervoor kiezen om een gepersonaliseerde tekst op de steen of het monument te laten plaatsen.

Grafzerken Leffinge – In de buitenlucht heeft u een steensoort nodig die weerbestendig en makkelijk te onderhouden is, en die niet verkleurt.

Daarom wordt er voor grafmonumenten vooral gekozen voor graniet of arduin. Graniet is een stollingsgesteente dat diep in de aardkorst eerst smelt, en na afkoeling weer wordt samengeperst tot zeer harde natuursteen. Het is prima bestand tegen allerlei weersomstandigheden, en aangezien het gesteente voor een stuk is opgebouwd uit kwarts, behoudt graniet voor zeer lange tijd zijn natuurlijke glans.

Naast de vervaardiging van grafzerken kunt u bij Allemeersch ook terecht voor de renovatie, de restauratie en het onderhoud van uw bestaande monument.

Ook voor advies hieromtrent staan we uiteraard altijd voor u klaar. Maar we werken ook met metalen onderdelen en kopstukken in glas waarop een persoonlijke afbeelding of boodschap kan worden gedrukt, in verschillende uitvoeringen. Laat u uitgebreid door Allemeersch adviseren over modellen, materialen en grafteksten. We denken met u mee om een gepersonaliseerd en duurzaam aandenken samen te stellen.

We zijn actief in gans Vlaanderen o.a. in volgende regio’s

Bredene – De Haan – Gistel – Ichtegem – Middelkerke – Oostende – Oudenburg – Jabbeke – Torhout – Zedelgem

Grafzerken Bredene Grafzerken De Haan Grafzerken Gistel Grafzerken Ichtegem Grafzerken Middelkerke Grafzerken Oostende Grafzerken Oudenburg Grafzerken Jabbeke Grafzerken Torhout Grafzerken Zedelgem Grafzerken Leffinge
Menu