Gevelbekleding Middelkerke

Gevelbekleding in natuursteen: ongeëvenaarde klasse

Gevelbekleding Natuursteenbedrijf Allemeersch

Gevelbekleding Middelkerke – Onder gevelbekleding verstaan we zowel binnen- als buitenbekleding.

Een afwerking in natuursteen op de wanden van uw woning kan aan de buitenzijde van het huis, maar ook perfect in de badkamer of de woonkamer. In de architectuur wordt er terecht veel aandacht besteed aan de gevels van huizen, appartementen, kantoorgebouwen en winkels. De eerste indruk van een pand is vaak erg belangrijk, of het nu gaat om een private of professionele omgeving. Natuursteen zorgt voor een levend en ademend geheel.

Gevelbekleding Middelkerke – De drie bewerkingsmethodes die we het vaakst voor gevelbekleding gebruiken zijn polijsten, verzoeten en branden

– kortweg betekent dit dat het oppervlak blinkend, mat of ruw zal worden afgewerkt.

Wilt u een helder en gaaf oppervlak waarbij de textuur, de kleuren en de nerven van de natuursteen volledig tot hun recht komen, dan is polijsten voor sommige steensoorten de beste optie.

Bij het verzoeten wordt de natuursteen tijdens het schuren met water besproeid, wat voor een matglanzend oppervlak zorgt.

Bij het branden wordt het oppervlak met een vlam bewerkt, waardoor er putjes ontstaan.

Maar er zijn nog meer opties wat betreft de afwerking.

Er zijn vooral veel mogelijkheden indien u kiest voor graniet, zoals bijvoorbeeld leather touch. Dit is een matte afwerking met een aangename textuur die erg zacht aanvoelt. Daarnaast kunt u ook opteren voor een alligato-look. Het woord zegt het zelf: door deze bewerking met fijne boogjes lijkt de textuur van de steen een beetje op de schubben van een alligator.

U merkt het: bij Allemeersch streven we naar klanttevredenheid en een brede waaier aan opties. Indien u op zoek bent naar een totaaloplossing, kom dan zeker eens langs in onze showroom.

Onze deuromlijstingen in wit- of blauwsteen en onze prachtige dorpels en vensterbanken zetten de kers op de taart bij de afwerking van uw gevel.

We zijn actief in gans Vlaanderen o.a. in volgende regio’s

Bredene – De Haan – Gistel – Ichtegem – Middelkerke – Oostende – Oudenburg – Jabbeke – Torhout – Zedelgem

Gevelbekleding Bredene Gevelbekleding De Haan Gevelbekleding Gistel Gevelbekleding Ichtegem Gevelbekleding Middelkerke Gevelbekleding Oostende Gevelbekleding Oudenburg Gevelbekleding Jabbeke Gevelbekleding Torhout Gevelbekleding Zedelgem Gevelbekleding Leffinge
Menu