Badkamer Leffinge

Een badkamer in stijl: dat kan enkel met natuursteen

Badkamer Leffinge – Natuursteen is in al zijn vormen een luxueus product dat klasse en rust uitstraalt.

Het biedt ook vele mogelijkheden: zo kunt u opteren voor een moderne afwerking, maar ook voor iets wat traditioneel oogt. Dankzij deze flexibiliteit is het dan ook niet verwonderlijk dat natuursteen vaak in een omgeving als de badkamer wordt gebruikt, waar rust en ontspanning centraal horen te staan.

Uiteraard is het voor de gehele inrichting van de badkamer belangrijk dat u kiest voor steensoorten die waterbestendig zijn.

Voor de veiligheid van de ganse familie is het ook verstandig om te werken met een antisliplaag, of om voor een speciale ‘anciento’-afwerking te kiezen. Hierbij wordt er een licht reliëf in de steen verwerkt, waardoor u automatisch meer grip verkrijgt en dus niet zult uitglijden.

Wilt u werken met grote platen of met kleine strips?

Bij Allemeersch kan het allemaal, en ook voor de kleur en afwerking zijn er verschillende mogelijkheden beschikbaar. Vraag gerust om advies bij onze medewerkers!

Ook voor uw badkamervloer biedt werken met natuursteen een aantal voordelen.

Natuursteen is een goede geleider, waardoor het de ideale ondergrond is om te werken met vloerverwarming. Dat betekent dus geen koude voetjes meer in de winter!

De materialen die we voor de badkamer gebruiken, zijn trouwens allemaal makkelijk te onderhouden, zonder dat u bang moet zijn dat er zeep- of kalkresten achterblijven. Met natuurlijke schoonmaakproducten raakt u al een heel eind, en loopt u geen risico om uw steen te beschadigen.

Badkamer Leffinge? Bij Allemeersch kunt u ook terecht voor een totaalpakket.

Zowel de vloer, de wasbak, de doucheruimte en de gevelbekleding kunnen in verschillende soorten natuursteen worden afgewerkt. Kom snel eens langs in onze showroom, en dan zoeken we samen naar opties die passen bij uw smaak en uw budget.

We zijn actief in gans Vlaanderen o.a. in volgende regio’s

Bredene – De Haan – Gistel – Ichtegem – Middelkerke – Oostende – Oudenburg – Jabbeke – Torhout – Zedelgem

Badkamer Bredene Badkamer De Haan Badkamer Gistel Badkamer Ichtegem Badkamer Middelkerke Badkamer Oostende Badkamer Oudenburg Badkamer Jabbeke Badkamer Torhout Badkamer Zedelgem Badkamer Leffinge
Menu